Vreau să devin cea mai bună versiune a mea

Exerciții dinamice și complexe cu Anca Bucur
Anca Bucur, antrenorul nostru de fitness, ne-a pregătit o serie de exerciții noi, dinamice, complexe, care ”pun la treabă” toate grupele mari de mușchi în același timp. Sunt foarte utile pentru oricine dorește să piardă în greutate, să-și tonifieze mușchii sau să aibă o formă fizică mai bună.
Urmărește clipul de mai sus și vezi toate exercițiile recomandate de Anca!
Sfatul nostru: Pe cât posibil, programează-ți antrenamentele dimineața. După o noapte de odihnă, corpul tău poate susține fără probleme un efort mai intens.
Burpees, exercițiul complex pe care îl poți face oriunde
Unul dintre exercițiile recomandate de Anca astăzi se numește ”burpees”. În ciuda numelui amuzant, este un exercițiu extrem de util, pe care mulți antrenori români sau străini îl recomandă. ”Burpees” sunt binevenite în orice antrenament din mai multe motive:
– Lucrează mai multe grupe de mușchi – gambele, coapsele și fesierii, abdomenul și spatele, brațele.
– Pe lângă faptul că lucrează intens mușchii, reprezintă și un bun antrenament cardio, mai ales dacă execuți varianta cu săritură.
– Se pot face oriunde, fără echipamente sau accesorii speciale.
– Sunt exerciții intense, care solicită corpul suficient de mult pentru a da rezultate. Dacă ești începător, te sfătuim să încerci mai întâi varianta fără săritură, iar după câteva antrenamente să treci la cea cu săritură.