Vreau să devin cea mai bună versiune a mea

Anca Bucur a câștigat al șaselea ei titlul de Miss Fitness UniverseAnca Bucur, instructor de aerobic şi ambasador Herbalife, a câștigat titlul de campion mondial pentru a șasea oară în cadrul concursului internaţional de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat la Miami, Statele Unite ale Americii.

Suntem încântați că Anca Bucur este parte din echipa Herbalife și că împreună împărtășim aceleași valori în ce priveşte nutriţia sănătoasă. Anul 2014 a reprezentat începutul unui drum în care Herbalife a oferit sprijin în optimizarea programului de nutriție a Ancăi, ca parte din pregătirea sa pentru concursurile internaţionale la care participă”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Anca Bucur a câștigat primul titlul de Miss Fitness Universe în 2011. Au urmat și celelalte titluri în anii 2013, 2015, 2016 și 2017.

“Mi-am dorit această participare la Miss Fitness Universe, în calitate de mamă, fiindcă voiam să îmi demonstrez mie in primul rând, că pot să fac orice îmi propun. Familia e pe primul loc, așa ca a fost destul de grea pregătirea de data asta. Mi-am împărțit timpul între rolul de mamă, job și antrenamente.

Pasiunea pentru ceea ce fac și iubirea celor din jur mi-au dat mereu energia de care aveam nevoie.

M-am hrănit sănătos, și-am avut o nutriție de top alături. Îmi doresc să fiu un exemplu de ambiție și disciplină pentru fiul meu. Urmează o scurta vacanța acum pentru noi, pe care abia o așteptam :)” a declarat Anca Bucur.

În luna mai, Herbalife România a lansat campania de susținere a Ancăi în drumul spre Miami, intitulată Let’s Do It, mama! Proaspetele mămici au susținut-o pe Anca și au împărtășit cu noi pe rețelele de social media, soluțiile lor pentru a-și reveni în formă după naștere.


Herbalife susține la nivel mondial peste 190 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive, printre care Cristiano Ronaldo, echipa LA Galaxy şi numeroase echipe olimpice.

Prezentă activ în comunitate, Herbalife Nutrition România susține consecvent perfomanța sportivă în calitate de sponsor oficial în nutriție al Lotului Olimpic Feminin de Canotaj, al echipei de fotbal FC Viitorul și al sportivilor Anca Bucur – de șase ori câștigătoare a titlului de Miss Fitness Universe, și Ciprian Bălănescu – multiplu campion național la duatlon și triatlon olimpic.