JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Beneficiile Shake-urilor ProteiceSusan Bowerman M.S., R.D., CSSD, CSOWM, FAND, Senior Director, Worldwide Nutrition Education and Training, 4 Iulie 2022

Este un adevăr trist – și sună paradoxal – dar milioane de oameni din întreaga lume sunt, în același timp, atât supra-alimentați cât și subnutriți. Adevărul este că malnutriția poate fi prezentă chiar și atunci când există calorii din belșug – atunci când mâncăm mult dar mâncarea are o valoare nutrițională scăzută.  Mâncarea modernă este ultra procesată, bogată în calorii, apetisantă, dar lipsită de valoare nutrițională. În plus, majoritatea dintre noi nu suntem atât de activi fizic pe cât ar trebui să fim.

Ca și rezultat, mulți dintre noi am devenit supra-alimentați și malnutriți. Din cauza dietei bogată în calorii dar săracă în vitamine, minerale și antioxidanți, probabilitatea ca sănătatea noastră să aibă de suferit este foarte mare.

O bună metodă de a combate acest lucru este să punem accent pe mâncarea cu valoare nutrițională crescută. Înlocuitorii de masă, așa cum sunt shake-urile proteice, pot ajuta în acest sens. Nu doar că acești înlocuitori de masă pot asigura o nutriție echilibrată, dar sunt instrumente sigure și eficiente pentru scăderea în greutate și pentru controlul greutății.
 

Shake-uri Proteice pentru o nutriție echilibrată
 

Shake-urile proteice pot fi eficiente pentru diverse obiective. Unele shake-uri te ajută să ai un aport mai mare de proteine, iar altele pot înlocui o masă, asigurând o nutriție completă. La Herbalife avem ambele tipuri de shake-uri, inclusiv produsul nostru cel mai vândut: Formula 1 Shake Mix Nutritiv. În 2021, am vândut 87 de milioane de cutii de Formula 1 Shake Mix Nutritiv în toată lumea – reprezentând 1.9 miliarde de porții!

Atunci când este preparat conform instrucțiunilor de pe etichetă Formula 1 Shake Mix Nutritiv este ușor de pregătit și asigură o masă echilibrată. Acest înlocuitor de masă delicious furnizează proteine și alți nutrienți esențiali pentru o nutriție echilibrată și pentru susținerea obiectivelor de control al greutății.  În timp ce majoritatea sortimentelor de Formula 1 au la bază proteine din soia, unele folosesc o altă sursă de proteine cum ar fi zerul, laptele și mazărea.
 

O porție de Formula 1 conține:
 

  • 17–24 g de proteine per porție, atunci când este preparat cu 250 ml de lapte semidegresat sau cu o porție (2 măsuri) de Protein Drink Mix 
  • O bună sursă de fibre 
  • 25 de vitamine și minerale 
  • O sursă excelentă de antioxidanți, cum ar fi Vitamina C și Vitamina E


O scurtă recapitulare a beneficiilor shake-urilor proteice echilibrate din punct de vedere nutrițional:

 

  • Te ajută să-ți atingi obiectivele nutriționale
  • Se prepară rapid
  • Sunt disponibile într-o varietate de arome
  • Te ajută să-ți controlezi aportul de calorii

Te invităm să încerci Formula 1 Shake Mix Nutritiv și să experimentezi beneficiile pe care ți le aduce!