JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Ciprian Bălănescu: A fi sportiv de performanta in Romania nu este ușor. Performanta se obține cu muncă multa, antrenamente gândite, disciplină în viața personală, alimentație adecvată.Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triathlon, campion balcanic la duatlon, campion al României la aquatlon, cu o poveste de viață impresionantă, spune că nimic nu e imposibil în viață și nu se multumeste cu putin, vrea mai mult, poate mai mult.

A fi sportiv de performanta in Romania nu este ușor. Performanta se obține cu muncă multa, antrenamente gândite, disciplină în viața personală, alimentație adecvată.

“Sunt Ciprian Balanescu, sportiv de performanta. Sunt mandru de toate rezultatele mele obtinute in tara. Sunt mandru ca sunt roman, sunt mandru ca practic triatlonul, sunt mandru sa reprezint Romania in lume. Sunt mandru de rezultatele mele obtinute in strainatate. Imi asum esecurile de la competitiile unde puteam sa fiu mai bun si promit sa lupt in continuare pentru triathlon. Stiu ca o sa aiba un viitor frumos in Romania.

Triatlonul m-a invatat sa cer mai mult de la viata si sa-mi urmaresc visele.“