JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Combinație inedită. Rețeta de shake cu ciocolată și mandarineO masă cu gust inedit care va fi pe placul tuturor. Azi îți propunem să prepari un shake delicios cu ciocolată și mandarine.

Nu durează mai mult de cinci minute. Nu trebuie decât să combini lapte sau lapte de soia cu shake-ul Formula 1 Herbalife de ciocolată, o mandarină plus coajă rasă de mandarină și puțină ciocolată rasă.

Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea care este modul de preparare!

Chiar dacă pare ciudat să consumi coaja de mandarină, trebuie să știi că ea are mai multe beneficii – cel mai important fiind acela că reduce colesterolul – și în alte părți ale lumii se consumă frecvent uscată, sub formă de ceai.

De ce să consumi un înlocuitor de masă

Un alt plus al rețetei de azi este shake-ul formula 1 Herbalife, un excelent înlocuitor de masă. Dacă nu ai mai consumat până acum un astfel de produs, iată care sunt avantajele:

  1. Atunci când te grăbești foarte tare sau ești pe drum, vei avea adesea tentația de a consuma alimente mai puțin sănătoase pentru simplu motiv că sunt la îndemână și nu necesită preparare. Un înlocuitor de masă se pregătește în câteva minute și se poate lua oriunde într-un recipient foarte ușor de purtat în geantă.
  2. Dacă te-ai decis să ții socoteala caloriilor consumate, vei vedea că este foarte greu să calculezi câte calorii are mâncarea ta – depinde foarte mult de felul cum este preparată și de alți factori pe care nu îi poți controla. În schimb, un shake înlocuitor de masă are un conținut controlat de calorii. De exemplu o măsură de shake Formula 1 Herbalife conține 220 de calorii.

Vezi mai multe idei si retete creative!