JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Delicios, sănătos și rapid. Rețetă de pudding în trei culori
Alimentația este foarte importantă indiferent daca obiectivul tău este acela de a a pierde în greutate sau dacă vrei să trăiești mai sănătos.

Până aici, nimic nou. Noutatea este că o alimentație sănătoasă nu trebuie să însemne neapărat mâncare fără gust, nu trebuie să însemne ore în șir pierdute în bucătărie și nici senzație permanentă de foame.

Îți propunem o rețetă sănătoasă și gustoasă pe care o poţi face în cinci minute: un pudding în trei culori cu gust de zmeură și afine, ciocolată, fursecuri și frișcă, preparat din shake-urile Formula 1.  Urmărește clipul video pentru a se vedea cum se prepară și nu uita că poți personaliza rețeta cu fructe proaspete, după gustul tău.

Shake-ul Formula 1, înlocuitorul de masă perfect

Samantha Clayton, expert în fitness în cadrul Herbalife, recomandă Shake-ul Formula 1 în combinații ingenioase, împreună cu fructe de sezon sau fructe exotice. „Ca sportiv de performanță sunt foarte atentă la alimentație și am introdus Shake-ul  Formula 1 în rutina mea, pentru că este un înlocuitor de masă sănătos și eficient cu ajutorul căruia îmi controlez greutatea” mărturiseşte Samantha.

Shake-ul Formula 1 este înlocuitorul de masă perfect echilibrat prin conținutul de:

proteine de înaltă calitate

– vitamine și minerale

– carbohidrați

El poate înlocui cu succes un mic dejun, un prânz cu multe calorii sau o cină. Dacă înlocuiește două mese pe zi, contribuie semnificativ la scăderea în greutate. Foarte important: prin conținutul de proteine, shake-ul F1 favorizează acumularea de masă musculară și este util inclusiv în perioadele de activitate fizică intensă.