JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Fă ca micul dejun echilibrat să fie noul tău obiectiv în acest an!Odată cu fiecare nou început, fie că vorbim despre un nou an, o nouă slujbă sau un nou proiect personal, majoritatea putem fi tentați să privim cu o doză sporită de optimism aceste etape temporale și să dorim să producem noi schimbări. Iar o bună parte a rezoluțiilor includ adoptarea unui stil de viață sănătos care să se reflecte apoi în toate ariile vieții.

Anatomia unui obicei

Dacă analizăm comportamentul nostru de-a lungul unei zile obişnuite, vom fi suprinși de numărul mare al acțiunilor pe care le facem automat. Creierul nostru pune cât mai multe acțiuni pe pilot automat, conservând astfel energia pentru eventuale situații de risc și informații care ar putea fi utile pentru supraviețuire. Întreruperea rutinei acestor acțiuni sau introducerea unor obiceiuri noi nu presupune un proces ușor. O abordare utilă este asocierea de indicii acțiunilor deja integrate în rutina zilnică și adăugarea unor memento-uri vizuale pentru a forma obiceiuri mai bune. 

Hrană pentru minte

Este binecunoscut faptul că mâncarea îți influențează direct și indirect creierul. Odată ce alimentele sunt descompuse, substanțele din compoziția lor influențează direct același tip de neurotransmițători, care ajung la creier și îți schimbă modul în care gândești și te simți. Astfel, mâncarea se numără printre cele mai puternice medicamente disponibile pentru sănătate, intervențiile în dietă ajungând deseori la rezultate asemănătoare cu cele ale medicamentelor special concepute. Deși pare dificil din cauza programului aglomerat, este important să urmezi o nutriție echilibrată care să îți ofere nutrienții de care ai nevoie și care să contribuie la menținerea unei stări bune de sănătate.

Mâncarea potrivită pentru o dispoziție bună

Creierul este un organ consumator de energie, care folosește aproximativ 20% din caloriile corpului, așa că are nevoie de mult combustibil bun pentru a menține concentrarea pe tot parcursul zilei. Acizii grași Omega-3, de exemplu, ajută la formarea și repararea celulelor creierului, iar antioxidanții reduc stresul celular și inflamația, care sunt legate de îmbătrânirea creierului și tulburările neurodegenerative.

De la alimentația sănătoasă și mișcare, la timp pentru sine sau momente de distracție, corpul are nevoie de ajutor pentru a se reface și a-și recăpăta energia. Chipsurile Proteice Herbalife Nutrition sau batoanele proteice H24 Achieve sunt câteva opțiuni de gustări ideale, pe care le poți consuma în drum spre următoarea ședință sau după un antrenament intens.

Începe ziua cu dreptul

Care este cel mai simplu și la îndemână pas pentru a-ți schimba stilul de viață? Începe prin a-ți seta obiceiul de a lua un mic dejun sănătos și echilibrat, în fiecare dimineață. Acesta îți îmbunătățește nivelul de energie și capacitatea de concentrare și ajută la o mai bună gestionare a greutății, la reducerea riscului de diabet de tip 2 și a bolilor de inimă pe termen lung.

Însă, în ciuda beneficiilor pe care micul dejun le are pentru bunăstarea generală, mulți oameni nu își alocă timpul necesar pentru prima masă a zilei. Cu preparare rapidă, delicios și plin de nutrienți esențiali, Micul Dejun Ideal Herbalife Nutrition constituie o alternativă nutritivă și convenabilă. Compus din shake-ul Formula 1 ce conține ingrediente vegane și nu are gluten, acesta furnizează mai mult de o treime din doza zilnică recomandată de 25 de vitamine și minerale, per porție. Se completează cu un ceai revigorant pe bază de plante și băutura Herbal Aloe, pentru un plus de hidratare.

Găsește combinația nutritivă corectă pentru ziua ce urmează pe www.herbalife.ro.
Produsele Herbalife Nutrition sunt disponibile prin intermediul Distribuitorilor Independenti Herbalife Nutrition.