JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Gustul dulce al verii!Nu sunt multe fructe care anunță apropierea de vară așa cum o fac căpșunele.

Pe măsură ce se încălzește vremea, aceste fructe de sezon apar pe rafturile supermarketurilor și (chiar mai bine) în piețele din toată țara.

De ce să nu faceți ceva puțin special din prima recoltă a anului – pregătiți un mic dejun cu vafe, încărcat cu căpșune proaspete și iaurt fără grăsimi?

Adăugați puțin Herbalife Formula 1 Căpșune * pentru gustul inconfundabil al sezonului de vară care va veni!

Vafe cu Deliciu cu Căpșune

INGREDIENTE

  1. 3 linguri de Herbalife Formula 1 Căpșune
  2. 2 ouă
  3. 50 ml lapte
  4. 2 linguri de iaurt grecesc fără grăsime pentru topping
  5. 6 căpșune, tocate pentru servit

INSTRUCȚIUNI

  1. Într-un castron, amestecați Herbalife Formula 1 Căpșune, ouăle și laptele până obțineți o compoziție densă cremoasă. Dați deoparte.
  2. Preîncălziți o formă de vafe și pulverizați spray antiaderent. Când e încălzită forma, adăugați aluatul plin proteine și gătiți timp de 4-5 minute.
  3. Puneți vafele pe o tavă și adăugați iaurt grecesc și căpșune tocate.

 

  Energie (kcal) Grăsimi Carbohidrați Zaharuri Fibre Proteine
F1 Căpșune 335.7 12.7 24.7 19.4 5.1 30.3

* Într-o dietă cu consum redus de energie, înlocuirea a două mese zilnice cu  înlocuitori de masă contribuie la scăderea în greutate.

** Numai atunci când se pregătește conform instrucțiunilor de pe eticheta produsului, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe eticheta respectivă. Amintiți-vă întotdeauna când creați rețete noi să vă asigurați că aportul cumulat de nutrienți nu este excesiv. De asemenea, vă rugăm să rețineți dacă produsul este utilizat într-o rețetă caldă, unele niveluri de vitamine de pe etichetă pot să scadă.