Rețete delicioase

Porția de energie: shake cu vanilie, scorțișoară și cardamomOricând te simți obosită și lipsită de energie, această rețetă te va ajuta. Îți propunem un shake exotic cu gust de vanilie – și gustos, și sănătos, și ușor de preparat.

Combinația de ingrediente este ideală pentru un mic dejun sănătos și rapid, dar și pentru o gustare delicioasă pe parcursul zilei.

Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea cum se prepară shake-ul!

Ingredientele vedetă ale rețetei de azi sunt laptele, scortisoara, banana, cardamomul si shake-ul Formula 1 Herbalife cu gust de vanilie.

Laptele este cunoscut ca o bună sursă de calciu, dar are multe alte beneficii. Unul din marile avantaje este conținutul de proteine cu digestie rapidă, care sunt transformate imediat în aminoacizi și absorbite în corp.

Nu ezita să încerci și laptele de soia. Este de mare ajutor dacă suferi de intoleranță la lactoză, însă are multe alte beneficii. Este la fel de bogat în proteine ca și laptele de vacă, însă nu conține colesterol. Ba mai mult, prin conținutul de acizi grași polinesaturați, poate să scadă trigliceridele și colesterolul LDL (colesterolul ”rău”), așa că este de mare ajutor în prevenirea bolilor cardiovasculare.

Bananele sunt foarte hrănitoare și bogate în vitamine și minerale, dar principalul lor avantaj este conținutul de fibre, care contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv și la scăderea colesterolului.

Scorțișoara este de un real ajutor celor care vor să aibă un stil de viață sănătos. Se recomandă în special atunci când există probleme cu glicemia. Consumat în mod regulat, acest condiment poate să scadă nivelul zahărului din sânge.

Cardamomul, un condiment oridinar din India, făcut din mai multe tipuri de semințe, este un bun antioxidant și antiinflamator, reduce tensiunea arterială și poate avea efect detoxifiant prin conținutul de substanțe diuretice.

Shake-ul înlocuitor de masa Formula 1 Herbalife are un aport de calorii controlat, 220 kcal per porție, și, însoțit de o dietă sănătoasă și un program de exerciții moderate, contribuie semnificativ la scăderea în greutate.