Rețete delicioase

Rețetă. Shake deliciu verde, bogat în proteine și vitamine
Ai zile în care te simți obosită și lipsită de vlagă, deși ai dormit suficient? Poate că nu ai avut cel mai potrivit mic dejun. Secretul zilelor pline de energie, în care faci față tututor provocărilor, este un mic dejun echilibrat din punct de vedere nutrițional și plin de vitamine.

Propunerea noastră: un shake verde care conține înlocuitorul de masă Formula 1 Herbalife, fructe proaspete, nuci, spanac și lapte de soia. Un mic dejun gustos, cremos, și foarte sănătos.

Pe lângă vitamine, acest shake conține un mineral foarte important pentru cei care au nevoie de energie – fierul din frunzele de spanac. Fierul este esențial pentru producția de hemoglobină, o substanță prezentă în sânge ce are rolul de a transporta oxigenul către țesuturi. Dacă nivelul de fier din organism este – mic -, te vei simți obosită, slăbită și nervoasă.

Nu în ultimul rând, rețeta pe care ți-o propunem azi este foarte bogată în proteine, prin conținutul de Formula 1 Herbalife și lapte de soia.

De cele mai multe ori, proteinele lipsesc din alimentația celor care își doresc să slăbească sau să trăiască mai sănătos pentru că ei evită carnea. Însă e important să știi că proteinele sunt necesare creșterii și refacerii țesuturilor, asigură buna desfășurare a proceselor metabolice și mențin echilibrul acido-bazic. Este, așadar, extrem de important să îi asigurăm organismului necesarul zilnic de proteine.

Dacă eviți carnea de porc sau vită, trebuie să o înlocuiești cu alte alimente bogate în proteine: ouă pește, fructe de mare, lapte și alte produse din soia, iaurt, brânză slabă, shake-ul Formula 1 sau batoanele proteice Herbalife.