JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Salată rapidă plină de nutrienți: radicchio cu ouă de prepeliță
Îți propunem o nouă rețetă de salată sănătoasă și gustoasă. De data aceasta combinăm salata radicchio cu ouă de prepeliță și un dressing delicios din concentrat de roșii.

Urmărește clipul de mai sus pentru a vedea cum se prepară rețeta de azi!

De ce este sănătoasă salata radicchio

Ca toate tipurile de salată, radicchio conține antioxidanți, fibre, minerale și vitamine. Contribuie la sănătatea sistemul digestiv, previne anemia, cancerul, bolile de inimă și, fiind săracă în calorii, este un bun aliat în cura de slăbire. Însă are și un atu pe care alte tipuri de salată nu îl au: substanța care îi dă gustul amărui este un analgezic și sedativ natural foarte blând, astfel că te poate ajuta atunci când ai dureri, insomnii sau când ești stresat. Mai mult, ca toate legumele amărui, radicchio contribuie la buna funcționare a vezicii biliare și la reglarea secreției de bilă.

De ce sunt sănătoase ouăle de prepeliță

Știi deja că oul este un aliment complex. Ouăle de prepeliță au aceleași beneficii ca și cele de găină. Diferența este că au un conținut mai mic de grăsimi, fiind permise și celor care doresc să-și scadă nivelul de colesterol din sânge.

De ce să consumi supa de roșii Gourmet Herbalife

Salata de azi are un gust deosebit datorită dressingului obținut din supa de roșii Gourmet Herbalife. Îți recomandăm să o introduci în dieta ta sănătoasă deoarece este o gustare delicioasă pe care o poți consuma oricând, fără remușcări. Conține plante mediteraneene pentru un gust deosebit și are un aport caloric ușor de controlat – aproximativ 104 calorii per porție. Pe lângă fibre, conține și proteine, de opt ori mai multe decât o supă de roșii tradițională (conform studiului Compoziţia mâncărurilor; Agenţia pentru standarde în alimentaţie şi Institutul de cercetare a alimentelor din UK, 2006)