Nutriție

Supă rece cu ciuperci



4 Porții 

Vibrantă. Proaspătă. Plină de viaţă. Această supă de vară rece aduce câteva arome remarcabile la masa ta. Rețeta conține suplimente nutritive; a nu se depăși doza zilnică.

INGREDIENTE:

  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 100g ceapă eșalotă, tocată
  • 250g ciuperci, tocate
  • 750 ml zeamă de supă din pui sau legume
  • Piper și un cățel de usturoi zdrobit
  • 2 măsuri (52g) Formula 1* Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi
  • 2 măsuri (12g) Pudră Proteică Personalizată

Pentru servire:

  • 1-2 linguri iaurt simplu
  • 1 porție (pachet) (12g) Chipsuri proteice cu aromă de smântână și ceapă 

PREPARARE:

  • Se pune uleiul de măsline într-o cratiță, la foc mediu. Adaugă ceapa tocată și condimentează cu puțină sare și piper. Se amestecă, apoi se reduce focul la minim și se călește ceapa acoperită cu un capac, timp de 7-8 minute, până se înmoaie.
  • Adaugă ciupercile tocate (pot fi tocate într-un robot de bucătărie) și gătește-le împreună cu ceapa timp de 8-10 minute, la foc mic sau mediu, până se fierb bine.
  • Adaugă supa și las-o să fiarbă timp de 20 de minute, apoi stinge focul și las-o să se răcească.
  • Odată ce supa s-a răcit, se strecoară printr-o sită, apoi amestecă în conținut Formula 1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi și condimentează după gust
  • Pentru servire, răstoarnă supa în boluri reci, adaugă iaurt natural și presară Chipsuri proteice sfărâmate!

Valori nutriționale per porție  

  • Proteine: 10g
  • Kcal: 175
  • Fibre: 4g
  • Grăsimi: 11g
  • Carbohidrați: 8g
  • Zaharuri: 3g

*Numai atunci când este preparat conform instrucțiunilor de pe eticheta produsului, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe etichetă. De reținut: dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă cu preparare termică, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile menționate pe etichetă