JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Tofu la tigaie cu salată, ouă și ciuperci – simplu și gustos pentru zile pline de energieTe-ai săturat de salatele banale, sănătoase dar lipsite de gust? Avem pentru tine o nouă rețetă gustoasă, rapidă și foarte sănătoasă: tofu la tigaie cu salată, ouă și ciuperci.

Din numai câteva ingrediente ieftine și ușor de găsit poți să obții o masă plină de vitamine, minerale și cu un conținut ridicat de proteine – o masă ideală pentru oricine își dorește să mănânce sănătos.

Știi deja că oul este un aliment complet și că tofu este o sursă bună de proteine. Dar știai că și banala salată iceberg este foarte sănătoasă? Ca toate legumele cu frunze verzi, ea este bogată în vitamina C, calciu și fier. În plus, conține fibre, care ajută la buna funcționare a sistemului digestiv.

Pentru această rețetă, îți recomandăm să folosești ciuperci proaspete sau congelate. Și ele sunt bogate în fier, calciu, dar și potasiu, care te ajută să ții sub control tensiunea arterială. Un consum regulat de ciuperci contribuie la prevenirea cancerului și a osteoporozei. Pentru că sunt sățioase și au puține calorii te ajută mult și în cura de slăbire.