JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Pentru dimineți pe fugă



Herbalife are convingerea că micul dejun este o masă importantă care nu trebuie neglijată şi care trebuie planificată cu atenţie, la fel ca orice altă masă a zilei. Pentru a susţine acest obicei sănătos, oferim o gamă de produse ideale pentru consumul de la prima oră a dimineţii.

Pentru a vă începe ziua cu cantitatea potrivită de proteine, alegeţi un shake Formula 1, care asigură aproximativ 18 grame de proteine atunci când este preparat cu lapte semidegresat. De asemenea, shake-urile F1 vor asigura mai bine de 20 de vitamine şi minerale care contribuie la atingerea Valorilor Nutriţionale de Referinţă (VNR) zilnice. În cazul celor care au un necesar crescut de proteine, de exemplu sportivii, dacă se adaugă câteva măsuri de PPP, conţinutul de proteine va creşte şi mai mult.

Oricând puteţi completa shake-ul F1 cu fibre suplimentare adăugând Oat Apple Fibre sau chiar Beta Heart care, dincolo de faptul că este o sursă de fibre excepţională, conţine beta-glucan din ovăz care contribuie la scăderea colesterolului din sânge. Colesterolul cu valoare ridicată este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Efectele benefice sunt obţinute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucan din ovăz.

Pentru un aport adecvat de apă, puteţi consuma băutura cu aloe vera care contribuie la completarea necesarului zilnic de apă. Şi dacă aveţi nevoie de un supliment de cafeină, puteţi încerca gama noastră de ceaiuri formată dintr-un amestec de portocale pekoe şi ceai verde. Ceaiurile Herbalife conţin până la 85mg de cafeină per porţie pentru o mai mare putere de concentrare la începutul zilei.

Dacă vă doriţi ceva solid, dar vreţi să evitaţi dimineaţa opţiunile cu exces de calorii, puteţi încerca batoanele de înlocuire a mesei care, la aproximativ 200 kcal pe baton, vă vor aduce 13 g de proteine şi 32% din necesarul zilnic de fibre.

Indiferent ce alimente alegeţi, asiguraţi-vă că până la 30% din totalul zilnic de calorii provine din proteine, 40% din carbohidraţi şi 30% din grăsimi, conform recomandărilor din Filozofia Globală Herbalife despre Nutriţie. În acest fel, veţi avea garanţia unor obiceiuri alimentare echilibrate şi bine distribuite. Introduceţi proteine la fiecare masă astfel încât acestea să fie distribuite armonios şi asimilate mai eficient de către organism.