JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Herbalife Nutrition Foundation anunță parteneriatul cu The Power of Nutrition și Banca Mondială pentru a combate malnutriția și pentru a oferi sprijin continuu în RomâniaThe Herbalife Nutrition Foundation (HNF), organizație globală non-profit dedicată îmbunătățirii vieții copiilor și familiilor din întreaga lume, a anunțat astăzi un nou parteneriat pe doi ani cu The Power of Nutrition și Banca Mondială. Parteneriatul va include un grant de 300.000 de dolari și se va concentra inițial pe Programul de reducere a întârzierilor în creștere a copiilor în Rwanda. Aceste eforturi sunt în concordanță cu Obiectivul 2 de Dezvoltare Durabilă al Organizației Națiunilor Unite de eradicare a foametei la nivel global.

Efectele unei alimentații necorespunzătoare în rândul copiilor sunt alarmante și sperăm să continuăm munca transformatoare depusă de The Power of Nutrition și Banca Mondială pentru a ne asigura că familiile și copiii beneficiază de un start bun și o calitate a vieții mai bună“, a declarat Alan Hoffman, președintele Herbalife Nutrition Foundation.

Retardul de creștere afectează 149 de milioane de copii din întreaga lume și 33% dintre copiii cu vârsta sub cinci ani din Rwanda, limitându-le dezvoltarea fizică și cognitivă. Această formă de malnutriție, care poate fi prevenită și este reversibilă, are, de asemenea, un impact asupra creșterii economice locale a Rwandei, iar parteneriatul va spori gradul de conștientizare și accesul la o nutriție de calitate, având un impact pozitiv asupra a peste un milion de femei și copii.

Finanțarea pentru acest program va sprijini atât furnizarea de servicii esențiale de nutriție și de sănătate pentru copii și mame cât și de transferuri de numerar condiționate de nutriție pentru a îmbunătăți accesul la o alimentație adecvată și diversificată și la servicii de sănătate.

Suntem încântați să ne asociem cu Herbalife Nutrition Foundation pentru a sprijini obiectivul The Power of Nutrition de a accelera ritmul și amploarea îmbunătățirilor în segmentul nutriției la nivel global“, a declarat Simon Bishop, director executiv al The Power of Nutrition.’’Împreună cu Banca Mondială așteptăm cu nerăbdare să aducem îmbunătățiri de durată în viața oamenilor din Rwanda și să continuăm să subliniem importanța unor diete accesibile, sănătoase și durabile’’.

Această colaborare vine în completarea campaniei ‘’Nutriție pentru zero foamete” (NFZH), o inițiativă globală a Herbalife Nutrition. Prin intermediul NFZH, Herbalife Nutrition și Herbalife Nutrition Foundation oferă resurse și expertiză atât de necesare comunităților din întreaga lume, cu scopul de a reduce foametea la zero – o problemă care afectează în prezent 1 din 9 persoane din întreaga lume. 

Deși subiectul foametei și al malnutriției în Africa a fost documentat de zeci de ani, problema nu se limitează la Africa. De fapt, malnutriția și foametea devin o problemă din ce în ce mai complexă în fiecare țară din lume.

De peste 6 ani, Herbalife Nutrition Foundation sprijină, în România, programele Asociației „Ana și Copiii”, contribuind la o nutriție și un stil de viață sănătos în rândul copiilor. În 2021, Herbalife Nutrition Foundation a donat 30.000 USD pentru Asociația „Ana și Copiii”.

În prezent, peste două miliarde de persoane din întreaga lume nu au acces permanent la alimente suficiente și nutritive și, potrivit Raportului Organizației Națiunilor Unite privind starea de insecuritate alimentară 2021, ratele foametei, insecurității alimentare și malnutriției sunt în creștere. Iar această situație a fost agravată de pandemia globală. Cred că acest fapt ne obligă pe fiecare dintre noi să continuăm să sprijinim persoanele din categoriile vulnerabile. În România, Herbalife Nutrition și Herbalife Nutrition Foundation (HNF) sprijină construirea bucătăriei și a sălii de mese a Noului Centru de Sprijin Educativ și Social din București al Asociației „Ana și Copiii”, unde aproximativ 250 de copii vor beneficia de o masă caldă, pentru mulți dintre ei aceasta fiind singura lor masă caldă și de o nutriție echilibrată, precum și acces la educație nutrițională specializată”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Herbalife Nutrition Foundation s-a angajat de peste 17 ani să ajute la reducerea penuriei de alimente. Numai în 2021, Fundația a donat peste 5 milioane de dolari pentru a ajuta la sprijinirea a peste 167 de organizații din întreaga lume, astfel încât acestea să poată oferi mese sănătoase, educație nutrițională și alte tipuri de sprijin copiilor și familiilor, inclusiv Asociación Mexicana de Bancos de Alimentos (BAMX) și SOS Satele Copiilor din Europa, Africa și India

Pentru a afla mai multe despre modul în care Herbalife Nutrition Foundation îmbunătățește viețile din România și din întreaga lume, vizitați www.herbalifenutritionfoundation.com.

Despre Herbalife Nutrition Foundation

Din 2005, Herbalife Nutrition Foundation (HNF), o fundație globală non-profit, este dedicată îmbunătățirii vieții copiilor și familiilor din întreaga lume. HNF sprijină partenerii comunitari Casa Herbalife Nutrition din întreaga lume, care contribuie la furnizarea unei bune alimentații în comunitățile vulnerabile din punct de vedere social, precum și ajutorul acordat organizațiilor axate pe promovarea accesului, educației și capacitării unei bune alimentații, a bunăstării generale și a ajutorului în caz de dezastre. Pentru mai multe informații despre HNF și despre cum puteți sprijini programele, vizitați www.herbalifenutritionfoundation.org.

 

Despre The Power of Nutrition

The Power of Nutrition este o fundație caritabilă care strânge fonduri și creează parteneriate pentru a promova lupta împotriva malnutriției în Africa și Asia. Viziunea noastră este o lume în care fiecare copil beneficiază de o nutriție adecvată pentru a-și atinge potențialul maxim. Modelul nostru inovator de finanțare și parteneriat multiplică investițiile în nutriție pentru ca resursele să ajungă mai departe decât ar putea realiza orice organizație de una singură.

În prezent, avem 19 programe în țări cu rate ridicate de malnutriție din Africa Subsahariană și Asia, care ajung la peste 92 de milioane de femei, copii și adolescenți. Fiecare dintre acestea este agreat de planurile guvernamentale naționale, este conceput cu atenție pentru a produce un impact la scară largă și se bazează pe un set de bază de intervenții bazate pe dovezi, cu impact ridicat, cunoscute pentru îmbunătățirea nutriției copiilor, adolescenților și mamelor.

Vizitați www.powerofnutrition.org pentru mai multe informații despre activitatea noastră și pentru a afla cum să deveniți partenerul nostru.