JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Tri Blend Select, combinația optimă pentru o nutriție echilibrată



Este ca și cum ți-ai pregăti singur un shake, amestecând în bucătarie ingredientele cele mai pure, dar mult mai simplu pentru că aici ai totul la îndemână.

Interviu cu Conf. Univ. Corina Zugravu, medic primar în igiena alimentației și nutriție, membru în Comitetul Consultativ în Nutriție a Herbalife

Ce înseamnă din punctul dvs. de vedere o nutriție echilibrată?

Este foarte important ca fiecare dintre noi să aibă o alimentație corectă în funcție de vârstă, sex și activitate fizică. O nutriție echilibrată este o nutriție care asigură organismului toți nutrienții într-o cantitate optimă, mai precis este adaptată necesităților acestuia. Trebuie să ne obișnuim să consumăm zilnic alimente adecvate din punct de vedere nutrițional care să conțină minerale, vitamine și proteine.

Ce sunt proteinele complete?

Proteinele complete sunt cele care aduc toți aminoacizii esențiali necesari corpului nostru pentru a-și construi propriile structuri proteice. 

Prin ce se deosebește Tri Blend Select de alte shake-uri proteice?

Tri Blend Select este un produs natural 100%, deci răspunde cerințelor celor mai exigenți consumatori. În plus, are numai ingrediente de origine vegetală, nu are gluten și nici zahăr adăugat. Este ca și cum ți-ai pregăti singur un shake, amestecând în bucătarie ingredientele cele mai pure, dar mult mai simplu pentru că aici ai totul la îndemână. Nu trebuie să îți bați capul să faci rost de tot, combinația optimă din Tri Blend Select îți ușurează mult eforturile de a te hrăni sănătos. Tri Blend nu este un înlocuitor de masă, deci nu ține locul unei mese, însă poate fi completarea sănătoasă și plină de proteine a acesteia. În plus, este foarte bun după antrenament sau orice tip de efort fizic intens sau ca o gustare în orice moment al zilei.

Acest produs poate fi consumat de orice persoană?
Produsul poate fi consumat de toată lumea, cu excepția celor care sunt alergici la vreunul din ingrediente. De asemenea, cei cu boli renale sau hepatice grave, cărora li se indică restricții proteice severe, trebuie să se consulte cu medicul de familie înainte de consum.

 Tri Blend Select este un shake cremos și delicios, care oferă nutriție naturală pe bază de plante. Cu o combinație unică de ingrediente de cea mai bună calitate, Tri Blend Select este bogat în fibre și are un conținut scăzut de zahăr. Este un amestec vegan premium cu origini naturale, pentru a oferi o sursă de proteine complete care să furnizeze toți aminoacizii esențiali, vitamina C și 7 minerale cheie.

Hrănește-ți corpul și încântă-ți papilele gustative!