JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

4 modalități prin care îți întărești relația și corpul



  • Relațiile și fitness-ul merg mână în mână. Ambele necesită multă muncă, angajament, dar merită!

Viața modernă poate fi solicitantă. Atenția noastră se îndreaptă în toate direcțiile: poate deveni greu să gestionezi aceste lucruri și să fii prezent în relația cu partenerul. Și tocmai de aceea devine mult mai greu să petreci timp de calitate cu persoana iubită.

Însă, cu echilibru, o relație bună poate avea un impact pozitiv asupra stării noastre generale de bunăstare, îmbunătățindu-ne încrederea de sine.

  • Scapă de bagajul suplimentar

Elementele care ne stresează în viața modernă pot fi copleșitoare. Multe cupluri ajung să fie nevoite să aleagă între a se ocupa de propriile nevoi și a planifica timp cu partenerul. Iar acest război poate genera un resentiment de durată în relație.

Gândește-te la ce implică „timpul de calitate” petrecut alături de partener. Dacă întotdeauna este vorba de luat masa împreună sau de ronțăit câte ceva  mai puțin sănătos pentru organismul  tău, atunci va fi și mai greu să nu te abați de la obiectivele personale de sănătate.

Transformă seara în care aveți întâlnire în ceva special: mergeți la o nouă clasă de dans, alergați împreună sau ieșiți la o plimbare!

  • Lăsați endorfinele să vă unească

Atunci când obiectivul este comun, șansele de reușită cresc. Atunci când reușești să realizezi ceva împreună cu partenerul, se sudează și relația.

A petrece timp  împreună la sală sau a merge într-o drumeție are ceva special; le oferă cuplurilor posibilitatea de a petrece constructiv timp de calitate împreună. Aflați mai multe unul despre celălalt, învățați exerciții noi împreună și experimentați stări de spirit mai bune.

Endorfinele eliberate în timpul activității fizice și acea strălucire de după antrenament vă pot face să vă simțiți chiar mai atrași unul de celălalt!

  • O zonă fără tehnologie

Atunci când un cuplu lucrează pentru a atinge un obiectiv comun, precum scăderea în greutate sau remodelarea corporală, ei vor avea ceva pozitiv la care să se conecteze periodic. Atunci când faci exerciții fizice, pune telefonul (și orice alt dispozitiv) deoparte. Concentrează-te pe cum te simți, discută cu partenerul și organizează niște concursuri prietenești!

  • Conexiunea fizică și încrederea

Conexiunea creată atunci când vă ajutați unul pe celălalt în timpul antrenamentelor fizice, la exercițiile cu greutăți, ajută la dezvoltarea sentimentului de conectivitate și a încrederii, care se continuă și după ce antrenamentul s-a încheiat.