JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Începe-ți ziua în mod activ. Exerciții pentru mușchii fesieri cu Diana
Orice femeie își dorește mușchi fesieri fermi și bine definiți, iar soluția constă în exercițiile propuse de antrenorul nostru de fitness, Diana Stejereanu. Pentru eficiență maximă, te sfătuim să le practici dimineața.

De cele mai multe ori, posteriorul și șoldurile sunt principala grijă a femeilor care vor să fie în formă și să arate bine. Hormonii feminini favorizează acumularea de grăsime în aceste zone, așa că toate ne dorim să le ”lucrăm” aceste zone intens  atunci când începem un program de exerciții.

Diana Stejereanu, antrenor de fitness, știe foarte bine care sunt dorințele femeilor atunci când vine vorba de sport, așa că ne propune trei exerciții simple și eficiente pentru mușchii fesieri.

Urmărește clipul video pentru a vedea care sunt aceste exerciții  și cum se execută corect. Atenție! Ține cont de sfaturile Dianei, căci greșelile de postură sau execuție pot face exercițiile ineficiente sau pot duce la accidentări!

De ce să faci exerciții dimineața

Recomandarea noastră: indiferent de grupa de mușchi pe care doresti să o lucrezi, îți recomandăm să faci exercițiile fizice dimineața  datorită mai multor motive:

  • Când faci sport de dimineață, ai toată ziua liberă pentru alte planuri. Mulți își propun să facă mișcare pe parcursul zilei, dar întotdeauna apare ceva neprevăzut și exercițiile nu mai sunt o prioritate, ba mai mult, devin de multe ori o corvoadă.
  • După cele șase, șapte ore de somn, corpul tău este odihnit și gata pentru un nou antrenament, oricât de dificil ar fi el.
  • Exercițiile făcute de dimineață îmbunătățesc metabolismul, astfel că vei arde mai multe calorii în timpul zilei
  • Chiar dacă pare obositor, un antrenament intens îți va da energie pentru restul zilei, iar gândul că ți-ai îndeplinit obiectivul pentru ziua respectivă, îți oferă mai multă încredere în tine însăți.