JURNALUL UNEI TRANSFORMĂRI

Sport cu Diana. Exerciții pentru interiorul coapselorInteriorul coapsei este una din zonele cele mai predispuse la acumularea de grăsime, deci nu e de mirare că toate femeile – doresc să pună accent pe această zonă,  atunci când încep un program de exerciții.

Dacă și tu vrei să ai coapse mai subțiri și mai ferme, urmărește clipul de mai sus pentru a vedea exercițiile propuse de Diana Stejereanu, antrenorul nostru de fitness, apoi află ce trebuie să mănânci după ce faci sport.

Ține cont de recomandările noastre

  1. Urmărește cu atenție mișcările Dianei pentru a vedea cum se execută corect exercițiile. Greșelile de postură pot să – facă aceste exerciții ineficiente sau chiar să ducă la accidentări.
  2. Antrenamentul de fitness este mai eficient dacă este executat dimineața. Atunci corpul tău este odihnit și poate face față unor exerciții mai intense, deci cu rezultate mai bune.

Ce trebuie să mănânci după un antrenament de fitness

  1. Carbohidrați (cereale integrale, fructe). În timpul unui antrenament intens, mușchii consumă o cantitate mare de carbohidrați, principala lor sursă de energie. Ca să nu te simți lipsită de energie în restul zilei, este bine să-ți refaci rezervele imediat după sport.
  2. Proteine. Acestea sunt esențiale pentru refacerea mușchilor după ce au ”lucrat” intens. Poți consuma un iaurt, ouă sau un înlocuitor de masă, de exemplu shake-ul Formula 1 Herbalife.
  3. Nu uita de hidratare! Așa cum ne reamintește Diana, antrenorul nostru de fitness, în timpul fiecărui antrenament, hidratarea este foarte importantă atât în timpul exercițiilor, cât și după terminarea lor.